Пловдивската адвокатка Николета Руйкова, която бе хваната  кокаин за 25

...
Пловдивската адвокатка Николета Руйкова, която бе хваната  кокаин за 25
Коментари Харесай

Отново освободиха от ареста пловдивската адвокатка, хваната с кокаин за 25 бона

Пловдивската адвокатка Николета Руйкова, която бе хваната  кокаин за 25 бона още веднъж е пусната от ареста. Тя бе с променена мярка за неотклонение „ задържане под стража ”, откакто макар обвиняването за владеене на дрога беше хваната да ръководи автомобила си под въздействието на кокаин.
Прочетете още
Вчера адвокатката се изправи пред Окръжен съд-Пловдив, а по време на съвещанието трябваше да стане ясно дали тя ще признае виновността си или ще изиска правосъдния развой да протече с разпит на очевидци. Процесът обаче е бил отсрочен за последваща дата. Припомняме, че това е следващия провал, откакто в предишно съвещание делото бе върнато на държавното обвиняване, за премахване на пропуски в обвинителния акт.

Руйкова и бранителите й адвокат  Ясенка  Шигарминова и юрист Константин Давчев желаеха правосъдният развой да протече при закрити порти, тъй като в кориците по делото има материали, които съдържат данни от интимния живот на обвинената.

Както  TrafficNews  година по-рано пловдивската адвокатка бе задържана след акция на Криминална полиция, а при претърсването в дома й бяха конфискувани близо 100 грама кокаин и малко количество марихуана на обща стойност над 25 хиляди лв.. Адвокатката бе пусната от ареста против 5 000 лв. гаранция с претекст - да се грижи за дребното си дете.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР